De tentoonstelling

Een professionele jury selecteert de 100 beste inzendingen voor de expositie die op vrijdag 29 november zal worden geopend. Nadere informatie over het precieze tijdstip volgt.

De Bibliotheek Rotterdam (www.bibliotheek.rotterdam.nl), is zo gastvrij om plaats te bieden aan de expositie, die er van 29 november tot 15 december 2019 te zien zal zijn. De Bibliotheek Rotterdam is een zelfstandige stichting met als doelstelling het bieden van vrije toegang tot informatie, kennis en cultuur, zodat Rotterdammers en de directe omgeving bewust, kritisch en actief kunnen deelnemen aan de Rotterdamse samenleving. Nu al is er aan dacht voor het gedachtegoed van Erasmus in de Erasmus Exeperience (https://erasmushoudtjescherp.nl/)

De doelstelling van de Bibliotheek sluit naadloos aan op de doelstellingen van stichting Cartoonfestival Rotterdam en stichting Comité Erasmus, Icoon van Rotterdam om de boodschap van zo breed mogelijk Erasmus uit te dragen naar de samenleving. Dat betekent dat de cartoonexpositie is daarom voor iedereen vrij toegankelijk is.